Thursday, December 10, 2009

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ !

Οσοι παρακολουθούν αυτό το μπλόγκ,(περίπου 1500 άτομα), έχετε ήδη γνωρίσει την ξενοδόχο εκ Λαρίσης , με το άθλιο κτίριο στην Καρίτσα,(δείτε προηγούμενες αναρτήσεις).
Αυτήν λοιπόν την κυρία ο Γ.Α.Π. την έκανε περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων !!!
Είμαστε πραγματικά άξιοι της τύχης μας, και σαν λαός και σαν κοινωνία,...

16 comments:

Αχ και ναξερες said...

Πάντως μπράβο! Αγαπάς εμφανώς και πιστεύεις στις γυναίκες! Και ιδιαίτερα εκείνη η λέξη "σούργελο"! Με εντυπωσίασες βρε παιδί μου, πως αλλιώς να στο πω; Δηλώνω απίστευτα τυχερή που έπεσα πάνω το blog σου. Τόσο πολύ σε έχουν λοιπόν απορρίψει οι γυναίκες στη ζωή σου; Τόσο βαθιά πληγή κουβαλάς; Ελα μην αναστενάζεις, δεν θέλω να σε πληγώσω άλλο. Αρκετή πίκρα έχεις με τις τελευταίες εξελίξεις. μην σου προσθέσω ως γυναίκα (μπλιάχ!!!) και άλλη... Κουράγιο βρε.

tsipiraskostas said...

Σούργελο στα νεο-ελληνικά σημαίνει κάποιον, ή, κάποια που προξενεί τον γέλωτα εξ αιτίας του βίου και της πολιτείας του.
Κάποιον φερειπείν που μοιράζει μαζύ με τα προεκλογικά του φυλλάδια σε εκδήλωση για την προστασία του Ολύμπου, και το διαφημιστικό φυλλάδιο του άθλιου ξενοδοχείου που διαθέτει, και για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται.
Σούργελα είναι όμως και όσοι έπεισαν τον ελληνικό λαό, ότι με αξιοκρατικά κριτήρια θα διορισθούν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων,οι περιφερειάρχες,κλπ, και αντί να λάβουν υπόψιν τα χιλιάδες βιογραφικά που τους έστειλαν διορίζουν ανθρώπους με 0 γραμματικές γνώσεις και κομματικούς αχυράνθρωπους.
Σούργελα είναι ,όμως, και όλοι οι έμισθοι υπάλληλοι της ΚΥΠ/ΕΥΠ που παρακολουθούν το διαδίκτυο, και πίσω απο την ανωνυμία του δήθεν ανώνυμου αναγνώστη επιχειρούν, μέσω των εντολών που παίρνουν, να διαμορφώσουν μαζικά την κοινή γνώμη, στέλνοντας επιστολές στις εφημερίδες , στα μπλόγκς,κλπ.
Σούργελα και όσοι είναι άντρες, φαλακροί με κοιλίτσα, που εμφανίζονται δήθεν στις επιστολές τους σαν γυναίκες που θίγονται, που κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία τους(έτσι νομίζουν,...)και που τους έβαλλαν να υπερασπιστούν μια τραγική για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ επιλογή, την επιλογή της τραγικής ξενοδόχου απο την Καρίτσα, σαν περιφερειάρχη.
Σούργελο και η κοινωνία μας που δεν επαναστατεί, και που ανέχεται τέτοιες τριτοκοσμικές πρακτικές , που μας προσβάλλουν σαν λαό και σαν έθνος,...

Χαρά Θεοδωρίτση said...

Ο Πρωθυπουργός είπε οτι θα επιλέξει απο τους "ΑΡΙΣΤΟΥΣ" & όχι απο τους "ΑΡΕΣΤΟΥΣ". Ωραίο ακούγεται...αλλά στην πράξη τι γίνεται; Ποιές οι σπουδές της κας Περιφερειάρχη εκτός της κομματικής της ιδιότητας; Δικαιολογούν μια τέτοια υπεύθυνη θέση;Γιατί συμμετοχή σε διάφορους φορείς & οικολογικές ευαισθησίες έχουμε οι περισσότεροι αλλά δεν κάναμε αίτηση για Περιφερειαρχες & Γ.Γ.;
Τελικά στην Ελλάδα πρέπει νάσαι "ατυχήσασα" (και δη στις εκλογές) για να αναγνωρισθείς;
Αυτός ο τίτλος απο μόνος του ανοίγει πόρτες!!!
Κρίμα στις γυναίκες που ανεχόμαστε τέτοια μεταχείριση.
Τα πικρόχολα σχόλια δεν μας αντιπροσωπεύουν.

chris said...

Αγαπητέ κύριε Τσίπηρα, τα λές πολύ καλά αναφορικά με τη σουργελοκατάσταση που μας χαρακτηρίζει ως κοινωνία - για να μην αναφερθώ στην όχι και τόσο αφηρημένη έννοια του έθνους. Δυστυχώς, σε αυτήν τη χώρα προωθούνται μόνο όσοι έχουν το κατάλληλο "βάρος" (ικανή συνθήκη) και "γλώσσα" (αναγκαία συνθήκη)!

tsipiraskostas said...

Ζήτημα ηθικής τάξης εγείρεται για μία εκ των 13 νέων περιφερειαρχών, που διορίστηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η κ. Βάσω Αλεξανδρίδου είναι κάτοχος ξενοδοχειακής μονάδας στη Μαγνησία με πολλές πολεοδομικές παραβάσεις. Αν και σε νομικό επίπεδο η κ. Αλεξανδρίδου είναι απόλυτα καλυμμένη, αφού έχουν ήδη κινηθεί οι διοικητικές διαδικασίες και έχουν… επιβληθεί πρόστιμα, εν τούτοις η περιφερειάρχης φαίνεται πως αψήφησε την κείμενη νομοθεσία και έφτιαξε το δικό της αυθαίρετο, υπερβαίνοντας κατά πολύ την πολεοδομική άδεια που διέθετε για το ξενοδοχείο της «Hotel Christina» στην παραλία της Καρίτσας στη Λάρισα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τοπικούς παράγοντες της περιοχής, η ξενοδοχειακή μονάδα της κ. Αλεξανδρίδου χτίστηκε το 2001 με άδεια που είχε εκδοθεί από το 1988 και λειτούργησε σχεδόν αμέσως. Μόνο που η άδεια εξεδόθη για ισόγειο και έναν όροφο και το τελικό κτίσμα ήταν τετραώροφο!
Το αυθαίρετο δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ετσι η υπέρβαση κατεγράφη αμέσως από την αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία Λάρισας στις 17/7/2001. Αλλωστε κανείς δεν μπορούσε να προσποιηθεί ότι δεν τη βλέπει. Γιατί απλούστατα ήταν πολύ μεγάλη και προκλητική (σύμφωνα πάντα με τοπικούς παράγοντες). Αμέσως κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Η Επιτροπή Κρίσης Αυθαιρέτων, που ανέλαβε να εξετάσει τον φάκελο, έκανε λόγο για παραβίαση.
Η ίδια η κ. Αλεξανδρίδου (η οποία σε όλα τα έγγραφα φέρεται ως η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου) επικαλέστηκε το επικλινές του εδάφους. Μετά από ενστάσεις που κράτησαν πολλά χρόνια, το Διοικητικό Πρωτοδικείο Λάρισας –το 2007– επέβαλε πρόστιμα.
Το ένα αφορούσε την ανέγερση του ξενοδοχείου (πρόστιμο ανέγερσης ύψους 103.000 ευρώ, που κατεβλήθη άπαξ στο ελληνικό Δημόσιο) και το άλλο αφορούσε τη διατήρηση του κτίσματος (πρόστιμο που καταβάλλεται από την ιδιοκτήτρια κάθε χρόνο).
Βεβαίως ουδέποτε έγινε λόγος για άλλου είδους κυρώσεις (κατεδάφιση του αυθαιρέτου, για παράδειγμα) καθώς η συγκεκριμένη περιοχή αναπτύχθηκε τουριστικά τα τελευταία χρόνια και η υπεραξία της γης εκτινάχθηκε στα ύψη.
Μάλιστα, λέγεται ότι η κ. Αλεξανδρίδου είχε τόσο μεγάλη διάθεση να προβάλει και να προωθήσει το ξενοδοχείο της που σε εκδήλωση που έγινε από τους «φίλους του Ολύμπου» στις 30-8-2009 μοίραζε και το διαφημιστικό φυλλάδιό της στους φίλους της.
Και ενώ οι πολεοδομικές παραβάσεις στο κτίσμα της κ. Αλεξανδρίδου είναι εξαιρετικά ορατές, αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια στο βιογραφικό της σημείωμα επαίρεται για τη συστηματική της ενασχόληση με θέματα που αφορούν την Οικολογία, την Αειφορία, την προστασία του περιβάλλοντος (φυσικού και δομημένου), την Τέχνη και την Ιστορία. Μόνο που, όπως όλα δείχνουν, αυτά παρέμειναν στη σφαίρα της θεωρητικής προσέγγισης, καθώς η ίδια για το δικό της ξενοδοχείο επέλεξε τη γνωστή και πεπατημένη μέθοδο.
Να σημειωθεί ότι η νέα περιφερειάρχης ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λάρισας αλλά δεν εξελέγη. Επίσης, διεκδίκησε το Δήμο Ευρυμενών, χωρίς επιτυχία. Είναι μέλος του κόμματος από το 1976 και έχει διατελέσει μέλος σε διάφορες επιτροπές.

tsipiraskostas said...

ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΡΙΣΤΟΥΣ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ;

RealArchitects said...
This comment has been removed by the author.
RealArchitects said...

Μεγαλύτερο σούργελο είναι να δουλεύεις τον κόσμο προσποιούμενος τον ειδικό σε επιστημονικά θέματα για τα οποία δεν έχεις εκπαιδευτεί και ελεγθεί επίσημα ΠΟΤΕ, να πραγματοποιείς κτήρια-τέρατα, άκομψα και πολιτικομηχανηκίστικα, και παράλληλα να εφευρίσκεις κάθε τόσο νέους τίτλους για την φανταστική επιστημονική σου ειδικότητα την οποία να απουλάς στον κοσμάκι μέσω light περιοδικών και συναφών εκφηλώσεων και όντας σε πλήρη αποκλεισμό από την επιστημονική κοινότητα. Άντε σε μια χώρα που επιτρέπει τα παραπάνω να βρεις εσύ τους Άριστους.

tsipiraskostas said...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟΚΤΟΝΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΑ.
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΡΩΓΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ , ΜΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,...

tsipiraskostas said...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣΩ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ , ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑΣ.
ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΩ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΩ Α.ΥΠΕΡ ΤΟΥ Σ.ΟΛ.ΑΡ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Β. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.
ΚΑΙ Γ. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ.

RealArchitects said...

Σήμερα ενημερώθηκα από κοινό μας γνωστό ότι έχει δημιουργηθεί θέμα με το σχόλιο που έκανα και που ολολογώ ότι θα μπορούσε κανείς να παραννοήσει.
Δεν έχω διαβάσει τις απαντήσεις διότι απο την πρώτη γραμμή είδα ότι παραννοήθηκα και δεν θα έπρεπε να συνεχίσει κανείς σε αυτό το δρόμο.
Με το παρόν δηκώνω ότι σαν αρχιτέκτων ενεργός με τα θέματα που απασχολούν το επάγγελμά μας αντιμετωπίζω θέματα αρχιτεκτονίζοντων μη μηχανικών και μεσιτών κατασκευαστών οι οποίοι απλά εκτός από τη ζημιά που κάνουν στην Τέχνη και Επιστήμη μας υποννοούν διαρκώς και με κάθε τρόπο ότι είναι εκπαιδευμένοι. Αυτό το καταφέρνουν με δημοσιέυματα σε λαικά περιοδικά και επαγγελματικούς καταλόγους και πράγματι υπάρχει πρόβλημα το οποίο ως πρόεδρος του συλλόγου αρχιτεκτόνων στην επαρχία μου δεν κατάφερα να λύσω τόσο απλά όσο νόμιζα, μάλίστα δε το έλυσα.
Επειδή ενημερώθηκα ότι το σχόλιό μου δημιούργησε πρόβλημα, παρόλο που το έκανα επώνυμα και θα μπορούσε να αφαιρεθεί άμεσα, (και έχοντας διαβάσει τις δύο π΄ρωτε γραμμες της απάντησή σας) δηλώνω ότι όχι μόνο δε θα ήθελα να γίνω επώνυμος, το αντίθετο μάλιστα, αλλά δεν σας γνωρίζω και προσωπικά. Ούτε σκοπό έχω να κρίνω κανέναν, απλά συμφωνόντας με το σχόλιό σας για την χρήση των 'άριστων' κατέγραψα αυτό που είχα μέσα μου. Αν σας ενοχλεί ή αν θεωρείτε ότι κακών ειπώθηκε κάτι παρακαλώ αφαιρέστε το σχόλιο αυτό και δεχθήτε τη συγνώμη μου με ευχές για ειρήνη, αγάλη και εσψτεριή γαλήνη.
Επειδή δεν είναι εύλοκο να παρακολουθώ τα ιστολόγια που κατά καιρούς επισκέπτομαι παρακαλώ σε περίπτωση που χρειαστείτε οτιδήποτε άλλο σε σχέση με το θέμα και για την προσωπική σας κάλυψη να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email ή τηλεφωνικώς.
Με εκτίμηση και συγνώμη για την όποια αναστάτωση ήμον ικανός να δημιουργήσω χωρίς να το θέλω.
Καλή συνέχεια και επιτυχία σε ότι κάνετε.
ΚΓ

RealArchitects said...

συγνώμη για τη λάθος πληκτρολόγηση μερικών γραμμάτων, γράφω μέσω ενός κινητού με πληκτρολόγιο και άμεσα μετά την τηλεφωνική ενημέρωση που είχα για το θέμα σας (πάντως πράγματι το δεύτερο πρόσωπο που χρησιμοποιήσα στη μύνημά μου θα μπορούσε να το εκλάβει κάποιος ότι απευθύνεται σε εσάς). Ατυχής επιλογή. Καλή σας νύχτα.

RealArchitects said...

επίσης ως τελευταίο μύνημα να σας πω ότι δεν θα μπορούσα να μιλήσω στον ενικό σε κάποιον που δεν γνωρίζω και αν δείτε με τον τρόπο αυτό το μύνημα που σας ενόχλησε θα καταλάβεται ότι όχι μόνο δεν σας κατηγορούσα αλλά συμφωνούσα και επαύξανα το ακριβώς προηγούμενο δικό σας σχόλιο.
Ξανά καλή σας νύχτα και στη διάθεσή σας όποια διευκρίνηση.
ΚΓ

tsipiraskostas said...

Η αναίτια συκοφαντική επίθεση,και η εξύβριση, δεν ξεπερνιούνται με μια απλή , γενικόλογη και ψεύτικη συγνώμη,ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ και το γλοιώδες και μη-αντρίκιο περιεχόμενο ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ, που ουσιαστικά δεν απαντάει στο μέγεθος της αναίτειας επίθεσης που δέχθηκα,και που γίνεται κάτω απο τον φόβο της ποινικής δίωξης, και των σημαντικών αποζημιώσεων για ηθική βλάβη, που θα εκδόσει η δικαιοσύνη. Σύντομα , ετοιμάσου να αποδείξεις, τα όσα αισχρά και ανάξια ενός σκεπτόμενου ανθρώπου, και ενός ενεργού πολίτη μου καταμαρτύρησες, για να με μειώσεις σαν άνθρωπο και σαν μηχανικό,απο ζήλεια, φθόνο, κακία και διάθεση να κλέψεις λίγη δημοσιότητα,και λίγη πελατεία για το γραφειάκι σου, και μάλιστα ερχόμενος αρωγός της θλιβερής νέας περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων.
Εκτός , δε , απο το πειθαρχικό του ΤΕΕ, και την τακτική δικαιοσύνη, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις και το πειθαρχικό της κοινωνίας μας και της μικροκοινωνίας σου, στο οποίο και θα σε οδηγήσω, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αμείλικτη απέναντι στους υβριστές και στους συκοφάντες.
Και εκεί θα δούμε ποιός φτιάχνει κτίρια-τέρατα,εγώ ή εσύ;, ποιός δουλεύει τον κόσμο,εγώ ή εσύ;, ποιός έχει φανταστική επιστημονική ιδιότητα, ποιός είναι αποκλεισμένος από την δήθεν επιστημονική κοινότητα,και ποιός εφευρίσκει νέους τίτλους!!! ,και κυρίως ποιός υπερασπίζεται, εγώ ή εσύ;, με την στάση του τους βρωμερούς μηχανισμούς της εξουσίας, που προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να περιθωριοποιήσουν, κάθε ανεξάρτητη και έντιμη φωνή, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι,να μην εφαρμόζουν ούτε κάν τις κοινοτικές οδηγίες, αλλά και να κοροιδεύουν τον ελληνικό λαό ότι δήθεν πρεσβεύουν την αξιοκρατία, ενώ διορίζουν μία αμόρφωτη ιδιοκτήτρια ενός άθλιας αρχιτεκτονικής και με πλειάδα πολεοδομικών παρανομιών ξενοδοχείου, στην κρίσιμη θέση της δεύτερης πιό τουριστικής περιφέρειας της χώρας μας.

RealArchitects said...

αχ, μακαρι να ημουν τοσο σημαντικος. Λυπαμαι που η εξηγηση μου δεν σας ειναο αρκετη. Λυπαμαι επισης που εκανα το λαθος να συμμετασχω στο φορουμ σας θεωροντας οτι ενισχυω την αποψη σας. Τι να σας πω, δε σας γνωριζω, ουτε αντιλαμβανομαι αυτο το μενος που διακρινεταιαπο τα γραφομεννα σας. Λυπαμαι αν αθελα μου εγινα αιτια για ενα τοσο μεγαλο θεμα. Δε σβηνατε απλα το μυνημα μου αν θεωρουσατε οτι αναφερεται σε σας? Προς τι η χρηση του για συλλογη υπογραφων κτλ σε συμπαρασταση μιας ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ επιθεσης απο ενα ασημαντο ανθρωπο, τη στιγμη μαλιστα που ευγενικα σας εξηγησα ακριβως το πνευμα του μυνηματος μου. Τελος παντων, ειναι επιλογη σας ειτε να σβησετε κατι που δεν σας αρεσει ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ blog ειτε να ασχοληθητε με τον τροπο που εσεις επιλεξετεμπ με εμενα και αφορμη το μυνημα μου. Εγω παντως θαωρω οτι εχω καταθεσει ολες τις πληροφοριες για το θεμα με σκοπο να ξεκαθαρισω το νοημα της παρεμβασης μου στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ blog. Να ειστε καλα και να εχετε ειρηνη και δημιουργηκοτητα παντα. Κ.Γραψας

RealArchitects said...

Εδώ είναι απόδειξη του θέματος με το οποίο ασχολούμαι και εννοούσα, έχουμε και άλλα σχετικά έγγραφα για τις προσπάθειές μας εναντίον της παραπληροφόρησης και αντιποίησης επαγγέλματος που παντού αντιμετωπίζουμε, στη διάθεσή σας εαν σας ενδιαφέρουν.
Νομίζω ότι τώρα έχετε καλύτερη άποψη για τα λόγια μου που τόσο πολύ σας αναστάτωσαν άθελά μου.
Καλή σας συνέχεια
Κ. Γράψας

http://www.realarchitects.gr/en/real/unregulated/real3.htm